TIME OUT

TIME OUT
 Time Out  Time Out  Time Out

https://www.facebook.com/TimeOutIasi

Time Out coffee & cocktail bar, cel mai vechi local de acest gen din Iași, și-a câștigat prestigiul și faima în cei 9 ani de existență, datorită serviciilor și produselor de înaltă clasă, a designului mereu în trend și a atmosferei speciale care te face să revii de fiecare dată.
Foarte important de știut, o dată pe lună, aici se organizează cele mai reușite petreceri din oraș, pentru care este bine să vă procurați din timp o invitație. Barul din Time Out oferă o gamă amplă și variată de cafele, fresh-uri, cocktail-uri, ceaiuri, băuturi răcoritoare, vinuri și alte băuturi alcoolice, inclusiv cea mai variată colecție de single malt-uri din oraș, în timp ce bucătăria vă va încânta cu supe cremă, paste, risotto, preparate din pui, pește, curcan și vită, sandwich-uri calde și reci, gustări proaspete, toate preparate cu pasiune, după rețete originale. Toate acestea fac din Time Out locul unde te poti relaxa, poți lua prânzul, poți încheia o afacere sau poți să-ți cunoști viitoarea iubită, locul perfect pentru un warm-up înainte de clubbing, punctul de plecare către toate distracțiile din oraș.


BELLARIA

Bellaria
 Restaurant Bellaria Iasi  Restaurant Bellaria Iasi  Restaurant Bellaria Iasi

www.bellaria.ro

Bellaria Hotel se distinge prin amplasamentul natural deosebit, pe dealurile Buciumului, excelent loc de reîncărcare a bateriilor. Oaspeţii sunt plăcut impresionaţi de liniştea locului, dar şi de atenţia acordată confortului în procesul decorării camerelor. Mai mult, fiecare nivel din cele 3 ale corpului de hotel este decorat în culori distincte, de la mochetă şi mobilier, până la tapet şi decoraţiuni interioare. În plus, Bellaria găzduieşte piese ale unor artişti plastici importanţi, ca pictorul Dragoş Pătraşcu, sculptorii Sorin Purcaru şi Ilie Bostan, precum şi artistul în ceramică figurativă Daniel Leş.
Restaurantele Hotelului, fiecare cu specificul propriu, pot găzdui evenimente mondene sau de afaceri cu până la 1000 de invitaţi, fiind o alternativă agreabilă şi pentru servirea mesei, fie ea prânz sau cină.