Termenii si conditiile de utilizare ale site-ului www.delikatesesen.ro

Întregul conținut al site-ului este proprietatea SC Koralvision S.R.L și se supune legilor drepturilor de autor din Romania.

Siglele, logo-urile, denumirile de produse ce nu aparțin SC Koralvision S.R.L sunt proprietatea deținătorilor acestora.

Accesarea site-ului www.delikatessen.ro sau a oricărei părți a acestuia presupune acordul dvs. tacit cu termenii și condițiile ce urmează. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, precum și a produselor comercializate prin intermediul site-ului, se recomandă citirea cu atenție a tuturor termenilor și condițiilor. Acordul de utilizare și comandă produce efecte juridice între dumneavoastră și www.delikatessen.ro. Acceptarea se consideră tacită și fără rezerve.

Prezentele clauze nu se aplică și paginilor de internet la care se face referire sau trimitere în site-ul www.delikatessen.ro, iar SC Koralvision S.R.L nu este răspunzătoare de conținutul acestor site-uri aparținând unor terțe persoane. Prezentarea unor linkuri de internet aparținând altora se poate face în scop informativ sau publicitar.
SC Koralvision S.R.L. își asumă dreptul de a modifica în orice moment acest site și capitolul Termeni și Condiții fără o notificare prealabilă a persoanelor care utilizează acest site. Orice modificare intră în vigoare în momentul afișării sale pe site.

Continutul site-ului este destinat folosirii personale, necomerciale de către utilizatori.

SC Koralvision SRL nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi făcută responsabilă pentru pagubele apărute prin folosirea în orice fel a produselor achiziționate prin intermediul acestui site.

Valoarea maximă a obligațiilor SC Koralvision SRL față de orice client în cazul nelivrării sau livrării necorespunzătoare este valoarea sumelor încasate de la clientul respectiv.

Prețurile sunt afișate pe site în lei și anume: LEI (RON) cu TVA. Cumpărătorul va achita, în afară de prețul produselor comandate pe site-ul www.delikatessen.ro, și taxa de transport și ramburs (pentru ramburs, în situația în care plata se va face în numerar la primirea coletului).

Toate prețurile afișate pe site sunt exprimate în RON și includ TVA (24%). Prețurile sunt actualizate zilnic. Discount-urile, reducerile si promoțiile nu sunt cumulative. Orice modificări de preț, reduceri sau promoții vor fi menționate explicit pe site, la produsele cărora li se aplică.

Produsele comercializate prin magazinul online www.delikatessen.ro sunt noi, în ambalajul original al producătorului și în termenul de valabilitate a produsului. S.C. Koralvision S.R.L. își rezervă dreptul de refuza colaborarea cu clienții care manifestă comportament si limbaj neadecvat sau au în istoricul comenzilor livrări refuzate fără motive întemeiate.

Comenzile se plasează online, completând formularul de comandă din secțiunea dedicată acestui scop. În cadrul acestei comenzi, produsele și cantitățile sunt identificate clar, plasarea comenzilor putând fi făcută non-stop. În urma plasării comenzii online, se va trimite un e-mail de confirmare a acesteia pe adresa de e-mail indicată de Client. Termenul de livrare a produselor se calculează începând cu momentul accesării link-ului de confirmare de către Client.

Termenul de livrare a produselor este de maximum 2 zile lucrătoare, calculate de la momentul confirmării comenzii de către client. În condiții obiective, SC Koralvision SRL își rezervă dreptul de a mări timpul de livrare, fără a i se putea imputa nicio culpă în acest sens.


Comanda va fi livrată prin intermediul unei firme de curierat cu care SC Koralvision SRL are contract de colaborare în acest sens. Firma de curierat va livra în toate localitățile din România. 

Pentru orice comandă de peste 500 lei, inclusiv TVA, transportul este gratuit.


Taxa de transport este de 20 lei plus TVA, în orice localitate din țară. Ea va fi achitată agentului de curierat, împreună cu contravaloarea coletului, la livrare. Taxa de transport este fixă, indiferent de volumul și greutatea coletului.

Livrarea produselor se face exclusiv pe teritoriul României.


SC Koralvision SRL nu este responsabilă pentru eventualele întârzieri datorate transportatorului.

Produsele comandate rămân proprietatea SC Koralvision SRL până în momentul achitării integrale a sumelor de plată.

n eventualitatea în care produsele achiziționate sunt deteriorate sau prezintă vicii de fabricație vor fi înlocuite cu produse conforme, cu condiția notificării în scris a S.C. Koralvision S.R.L. în termen de 48 de ore de la primirea produsului. În situația în care produsul nu mai este disponibil, fie acesta va fi înlocuit cu un produs similar, la alegerea clientului, fie se va returna contravaloarea acestuia. Cheltuielile de transport pentru înlocuirea produselor neconforme vor fi suportate integral de către S.C. Koralvision S.R.L. Dacă notificarea se va face ulterior termenului sus menționat de 48 de ore, produsele fac obiectul condițiilor generale de garanție.

Conform art. 12 lit. 1 teza I, coroborat cu art. 10 alin. 1 lit. c din Ordonanța Guvernului nr. 130 din 31 august 2000 privind regimul juridic al contractelor la distanță, astfel cum a fost republicată și modificată, termenul de 10 zile de restituire nu se aplică majorității produselor noastre, dat fiind caracterul alimentar al produselor comercializate pe site-ul www.delikatessen.ro, precum și faptul că produsele, prin natura lor, se pot deteriora sau degrada rapid. Pe cale de consecință, posibilitatea denunțării unilaterale a contractului de către Client, fără invocarea unui motiv întemeiat și fără penalități nu este aplicabilă în prezenta situație.

Clienții noștri au însă posibilitatea de a renunța la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, prin intermediul unei notificări în scris, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului, pentru produsele nealimentare comercializate pe site-ul nostru.
Produsul poate fi returnat numai dacă este în condiții perfecte, inclusiv ambalajul, accesoriile și consumabilele aferente, adică acestea să nu prezinte sub nici o formă semne de uzură sau consum, însoțită de declarația scrisă a clientului că nu a întreprins nici o acțiune cu privire la produsul returnat.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea.


SC Koralvision SRL va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 30 de zile de la data primirii produselor returnate și verificării stării acestora.

Clientul nu este exonerat de obligația de plată a facturii de transport în cazul în care produsele trimise nu sunt ridicate/acceptate în termen de 7 zile de la data notificării de către transportator.

Cheltuielile cauzate de expedierea tur-retur vor fi evidențiate pe o factură separată de transport. În acest caz, SC Koralvision SRL își rezervă dreptul de a cere plata cheltuielilor de curier tur-retur.