VALFORM

Martiniana, o mică localitate aflată la poalele muntelui Monviso, pe valea râului Po, este locul în care Paolo Bernardi, proprietarul societății Valform, a ales să își urmeze visul: continuarea tradiției locale prin obținerea unor produse care, păstrând toate caracteristicile și savoarea produselor artizanale, oferă maximă garanție consumatorului.

Toate acestea au fost posibile grație geografiei aparte a locului, o vale în care timpul pare că s-a oprit acum câteva decenii, unde iarba neatinsă a pășunilor izolate pe care păstorii își plimbă turmele transmite laptelui acele calități unice, pierdute definitiv în producția industrială.
Grație pasiunii sale pentru tradiție și a unei atente selecții a materiilor prime, Paolo și-a împlinit visul: o mică afacere în care tradiția și modernitatea se îmbină perfect, Valform.

Această marcă a devenit garanția unor standarde de excelență în calitate, calitate verificată zilnic de angajați atenți și foarte bine pregătiți. Aceștia observă producția în toate stadiile și verifică gradul de maturare a produselor, proces care se desfășoară, ca odinioară, pe suporturile de lemn din pivniță.

Toate aceste tratamente au un singur scop: satisfacția clienților noștri!